Gezocht: leden werkgroep

West 1 speelt al een groot aantal jaren een voortrekkersrol in het Nederlandse jeugdvoetbal. Dat komt mede doordat in West 1 de clubs zich verenigd hebben en goed samenwerken met de KNVB. Al jarenlang kennen we de werkgroep ‘Jeugdvoetbal West1’ waarin clubs, KNVB competitiezaken en KNVB voetbaltechnische zaken binnen West 1 vertegenwoordigd zijn.

De werkgroep zet zich voor de talenten binnen West 1 en houdt zich onder meer bezig met de indelingen van de hoogste poules om zo de weerstand te optimaliseren. In het verleden heeft de werkgroep het 9×9 voetbal geïntroduceerd, enkele jaren later gevolgd door ‘voetballen op geboortejaar’.

Namens de clubs bestaat de werkgroep momenteel uit Oscar van Veen (O8, O9, O12), Arthur Oerip (O10, O11), René de Leeuw (O14) en Robert Bolhuis (algemeen coördinator, voorzitter werkgroep). Na zeven jaar treedt Robert Bolhuis af, mede daardoor is er ruimte voor 1-2 nieuwe leden met als belangrijkste taak het coördineren van minimaal 1 geboortejaar.

Meer informatie kan verkregen worden door onderstaand te reageren of tijdens de voorjaarsbijeenkomst op 12 april bij Roda 23. Aanmelden op of voor 12 april bij een van de leden van de werkgroep.

2 gedachten over “Gezocht: leden werkgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *