Voorjaarsbijeenkomst 2017: Agenda

Op woensdag 12 april vindt de voorjaarsbijeenkomst Jeugdvoetbal West 1 plaats. Uitgenodigd zijn leden van bestuurlijk en technische kader van clubs in West 1 met jeugdteams in de hoogste regionen van elk geboortejaar.

De bijeenkomst vindt plaats bij Roda 23 Noorddammerweg 48 C in Amstelveen. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Nog niet aangemeld? Doe dat dan nog even snel door onderstaand een reactie te plaatsen of door een mail te sturen naar wesley.lagerwey@knvb.nl

Hieronder de agenda. Tot 12 april!

AGENDA_170412_JeugdvoetbalWest1

6 gedachten over “Voorjaarsbijeenkomst 2017: Agenda

  1. Heren,

    v.v. Jonathan zal volgende week met twee personen aanwezig zijn. Tot dan.

    Sportieve groet,

    Heinz Hendrikse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *