Maandelijks archief: november 2017

Najaarsbijeenkomst 2017: Notulen

Afgelopen donderdag 16 november hebben wij de Najaarsbijeenkomst 2017 gehouden op de KNVB Campus in Zeist. Er is vooral gesproken over: de nieuwe samenstelling van de werkgroep, de aandacht voor de competities JO12/JO14/JO16, en hoe wordt omgaan met de talenten uit 2007 die momenteel 9×9 spelen.

Bijgevoegd de presentatie die wij hebben aangevuld met wat vragen en opmerkingen: Presentatie JeugdVoetbal West1 Najaarsbijeenkomst.

Wij willen de ruim 80 aanwezigen van diverse vereniging bedanken voor hun komst en zien jullie allen graag op donderdagavond 12 april 2018 tijdens de Voorjaarsbijeenkomst bij de Zouaven in Grootebroek.

Let op: Aanvang Najaarsbijeenkomst 2017 om 19:30 uur!

Zoals eerder gemeld vindt op donderdag 16 november a.s. de Najaarsbijeenkomst 2017 plaats. Door het drukke programma op de KNVB Campus moeten wij de aanvangstijd wijzigen naar een uur later: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Tot dusver hebben we gemerkt dat dit voor veel verenigingsleden goed uitkomt in verband met de reistijden.

Mocht dit de mogelijkheid bieden om alsnog te komen, meld je dan aan door een mail te sturen naar: west1-competitie-veld@knvb.nl. Vermeld hierbij je naam, verenigingsnaam en functie.

Voor deze bijeenkomst nodigen wij bestuursleden, technische kader en wedstrijdsecretarissen van verenigingen uit. De bijeenkomst wordt gehouden op de KNVB Campus aan de Woudenbergseweg 56 in Zeist. Er is gratis parkeergelegenheid op parkeerplaats P1.