Maandelijks archief: april 2015

19 mei bijeenkomst

WV-HEDW is gastheer van de voorjaarsbijeenkomst voor clubs die deelnemen (of willen deelnemen) aan de KNVB talentencompetities. Deze bijeenkomst gaat over het seizoen 2015-2016 en is bedoeld voor (technisch) coördinatoren van F-, E-, D-pupillen, C- en B-junioren.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 mei 2015. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Radioweg 86
1098 NJ Amsterdam

WVHEDW

Marius ten Raa overleden

MariusTenRaa

Op 14 april 2015 overleed Marius ten Raa op 51-jarige leeftijd. Vol bewondering hebben we gezien hoe Marius tegen zijn ziekte heeft gevochten en zich uiteindelijk heeft neergelegd bij het onvermijdelijke.

HFC’er Marius geldt als de grote motor achter het E9x9-voetbal in West 1 en, inmiddels, in heel Nederland. Als voortrekker van de projectgroep “E9x9” wist hij met zijn energie professionals en vrijwilligers bij clubs en KNVB te motiveren om deze nieuwe voetbalvorm te introduceren voor de 2e jaars E-pupillen.

Het seizoen 2011-2012 was het eerste seizoen E9x9 met 32 deelnemende teams. Inmiddels telt deze competitievorm meer dan 160 deelnemende teams in West 1 én is E9x9 in heel Nederland voor 2e jaars E-pupillen geïntroduceerd. Aan dat proces heeft Marius tot in dit seizoen nog mee kunnen werken. Zijn tomeloze energie om clubs in ons hele district over de drempel te trekken was zonder enige twijfel dé sleutel tot het nu dus zelfs landelijke succes van E9x9.

Ook bij de introductie van de andere competitievormen speelde Marius een grote rol.

“We moeten het samen doen”, is een van de gevleugelde uitspraken van Marius. We hebben een verbinder pur sang verloren, met een ongelooflijk groot hart voor jeugdvoetbal.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Carine, en zijn kinderen Pine en Coen. Wij wensen hen en alle andere naasten, familie én vrienden, veel sterkte om dit enorme verlies te dragen.

Marius, onze dank is groot!