O12, O14 voorjaar

De indelingen van de O12 en O14 poules voor het voorjaar zijn inmiddels zichtbaar op Voetbal.nl. Iedereen veel voetbalplezier, maar nu eerst … Fijne Feestdagen en een sportief en gezond 2016!

2 gedachten over “O12, O14 voorjaar

  1. Hi Wesley, er is bij ons (Sporting Martinus) wat onduidelijkheid mbt het vervolg van de O-14 zondag competitie. Volgens Voetbal.nl wordt er op 10 en 17 januari nog gespeeld voor de najaar competitie. Maar omdat het een kleine poule betreft kun je de wedstrijden ook interpreteren als return wedstrijden in een jaarrond competitie. Echter er is tegelijkertijd ook een voorjaarscompetitie op Voetbal.nl gepubliceerd. Kun je een en ander toelichten?

  2. oor de Kaboutervoetbal competitie in het najaar van 2015 komen kinderen in aanmerking die op de peildatum 1 januari 2016 vijf of zes jaar zijn. Voor de Kaboutervoetbal competitie in het voorjaar van 2016 komen kinderen in aanmerking die op de peildatum 1 juli 2016 vijf of zes jaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *