Jeugdvoetbal West1 Najaarsbijeenkomst 2017

Op donderdag 16 november a.s. vindt de Najaarsbijeenkomst 2017 plaats. Voor deze bijeenkomst nodigen wij bestuursleden, technische kader en wedstrijdsecretarissen van verenigingen uit. Aanvang is om 18:30 uur; inloop vanaf 18:00 uur.

De bijeenkomst wordt gehouden op de KNVB Campus aan de Woudenbergseweg 56 in Zeist. Er is gratis parkeergelegenheid op parkeerplaats P1.

Tijdens de bijeenkomst worden de nieuwe werkgroepleden geïntroduceerd en wordt een aantal actuele onderwerpen besproken: Indelingen voorjaarscompetities 2018, promoten van JO12/JO14/JO16 competities en de wedstrijdvorm JO12 Talenten seizoen 2018/2019. Zie verder: Agenda werkgroep Jeugdvoetbal West I d.d. 16-11-17 KNVB Campus.

Nog niet aangemeld? Doe dat dan nog even snel door een mail te sturen naar: west1-competitie-veld@knvb.nl. Vermeld hierbij je naam, verenigingsnaam en functie.

2 gedachten over “Jeugdvoetbal West1 Najaarsbijeenkomst 2017

 1. Beste arthur

  Wie er komt wordt nog even afgestemd
  Maar alvast een dringend advies of vraag:
  Als je de 016 wil promoten zorg er dan voor dat
  a: alle teams evenveel wedstrijden spelen zodat niet het team met de meeste punten maar met ook de meeste wedstrijden kampioen wordt en
  B: voorkom grote gaten van wel 2 of 3 weken in het speelschema want zo kun je dus nauwelijks bestendig opbouwen met je teams

  Coach ST Schagen/ SRCo16-2

  1. Beste Lex,

   Wij hebben gemerkt dat vooral bij de JO14 en JO16 competities weinig inschrijvingen zijn gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat de competitie poules heel lastig op niveau zijn in te delen, waardoor zwakkere teams met enorme uitslagen verliezen en herindelingen aanvragen.
   De gevolgen voor de overige teams zijn in deze gevallen teleurstellend: een niet sluitend speelschema en onduidelijkheid in de rangschikking van competities.

   Wij verwachten met een groter aanbod van JO14 en JO16 teams betere en stabielere competities in te richten. Wat de beleving van de competitie, maar vooral ook de ontwikkeling van de teams en spelers ten goede komt.

   We zien jullie graag in de Najaarsbijeenkomst.

   Groet,
   Arthur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *