Maandelijks archief: mei 2015

Aanmelden teams 15-16

Aanmelden van teams voor de talentencompetities staat open voor alle clubs in West 1. Inschrijven gaat via Sportlink, net zoals alle teams van de vereniging worden ingeschreven.

E9x9: kies in Sportlink voor E Hoofdklasse.

Onder-10, Onder-12, Onder-14 zaterdag: kies in Sportlink voor Onder-10, Onder-12 resp. Onder-14. Geef in het opmerkingenveld het niveau van het team aan: hoog, midden of laag. Is het niet mogelijk Onder-10, Onder-12 of Onder-14 te selecteren, schrijf dan in de 2e klasse in en zet in het opmerkingenveld “Onder X”.

Noot: onder-10 speelt 7×7.

Onder-8, Onder 9 (beide op zaterdag), Onder-14 zondag: dit zijn in 2015-2016 nog pilot competities. Wie mee wil doen schrijft via Sportlink het team in de 2e klasse in en vermeld in het opmerkingenveld “Onder X”. Aanvullend het verzoek om de werkgroep over jullie inschrijvingen te informeren. Dat kan via onderstaand contactformulier.

Onder 16 zaterdag of zondag: het is nog niet bekend of er voldoende clubs zijn die aan deze pilot mee willen doen. Er kan dus niet ingeschreven worden via Sportlink. Wel kunnen alle geïnteresseerde clubs hun interesse via onderstaand contactformulier kenbaar maken. Bij voldoende interesse wordt contact opgenomen en een pilot gestart.

Medio juli worden alle ingeschreven teams op deze website gepubliceerd. Controleer dan nog even of al jullie teams zijn verwerkt zoals jullie dat bedoeld hebben.

Teams uit andere districten kunnen contact opnemen met de competitieleider in hun district.

Agenda zomerbijeenkomst

Dinsdag 19 mei vindt de zomerbijeenkomst van de KNVB Talentencompetities plaats bij WV-HEDW, Radioweg 86 te Amsterdam. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Hou rekening met de wandelafstand parkeerplaats-kantine.

Uitgenodigd zijn de technische- en bestuurlijk verantwoordelijken voor de teams en/of jeugdafdelingen van de clubs die meedoen of mee willen doen aan de talentencompetities. Onderstaand de agenda.

Agenda zomerbijeenkomst 2015

Notulen_KNVB_clubs_winterbijeenkomst 150204

Bekerfinale E9x9

De bekerfinale E9x9 wordt dit seizoen een strijd tussen Fortius E1 en Sporting Almere E1. Fortius won in de halve finale van Zwaluwen Utrecht E1, Sporting Almere elimineerde Kon. HFC E1. De wedstrijd op 16 mei begint om 10.00 en wordt verspeeld op Veld 1 van Legmeervogels in Uithoorn.

O16 in 2015-2016 ?

Eén van de agendapunten tijdens het overleg van 19 mei is “Onder 16”. De wintervergadering liet zien dat een aantal clubs interesse heeft om in 2015-2016 in competitieverband te spelen tegen elkaar met teams bestaande uit eerstejaars B-junioren. Een aantal clubs speelt met de B op zaterdag, andere op zondag. Er zijn verschillende mogelijkheden: een aparte O16 poule op zondag, een O16 poule op zaterdag, geen poule maar juist elkaar opzoeken voor oefenwedstrijden (al dan niet in toernooivorm), al het voorgaande, geen van het voorgaande. Oproep aan alle clubs om er vast over na te denken. Eerste vragen en suggesties kunnen al via deze site gesteld worden door op dit artikel te reageren.

Relevante links:

Informatie bijeenkomst 19 mei en Notulen winterbijeenkomst clubs en KNVB