Laatste oproep deelname pilots nieuwe wedstrijdvormen

Voetbalvrienden!

Zoals op 19 april in Volendam besproken, gaat een aantal van de clubs die meedoen aan de Talentencompetities van Jeugdvoetbal West 1 na de zomer van 2016 meedoen aan de pilots ‘nieuwe wedstrijdvormen’.

Samen met de technische mensen van de KNVB worden nieuwe wedstrijd- en spelvormen voor pupillen getest (t/m Onder-12). Samen gaan we bekijken welke wedstrijdvormen de beste bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdspelertjes geven.

Een aantal clubs heeft zich aangemeld op 19 april, maar daarna nog geen mail te bevestiging naar KNVB-coördinator Marco Neuvel gestuurd. Dat is wel noodzakelijk. Wil je als club meedoen, stuur dan z.s.m. (in ieder geval voor 30 mei) een e-mail naar Marco Neuvel via Marco.Neuvel@knvb.nl.

Ook als je niet zeker weet of Marco de aanmelding van jouw club goed ontvangen heeft, stuur dan ook nog even een mail. Dan weten we zeker dat iedereen die wíl meewerken ook gaat meewerken!

Clubs die niet aanwezig waren op 19 april, kunnen in dit artikel meer lezen over deze pilots en wat er van deelnemende clubs verwacht wordt.

2 gedachten over “Laatste oproep deelname pilots nieuwe wedstrijdvormen

  1. Mijn club doet niet mee aan de pilots. ik ben wel geïnteresseerd in de pilots. Is het mogelijk om te weten te krijgen waar en wanneer de pilots worden gehouden om deze te kunnen bezoeken?

    1. Hi Menno. De exacte data zijn nog niet bekend. Dat wordt deze zomer bekend gemaakt als KNVB en clubs alles hebben besproken met elkaar. Informatie zal na de vakantie te vinden zijn op deze website ;). Je kunt je abonneren zodat je een mail ontvangt als er een nieuw bericht op de site gezet wordt. Groet, Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *