Nieuwe teams O11 en O10

In fase 3 gaan we nieuwe teams verwelkomen!

Nieuw (O11) E9x9: Eemdijk E1, VOP E1, De Dreef E1, SVIJ E1, Purmersteijn E2.

Nieuw O10: DIOS O10-1, DIOS O10-2, DOVO O10-2, DVSU O10-1, Diemen O10-2, De Foresters O10-1, LSVV O10-1, ODIN ’59 O10-1, RAP O10-1.

We verwachten de indelingen fase 3 binnen een week te kunnen publiceren.

5 gedachten over “Nieuwe teams O11 en O10

  1. gelezen dat binnen een week de publicatie komt omtrent de 3e fase o10 en E1. echter is er dan wel tijd genoeg om volgens de regels van de KNVB een wedstrijd te verplaatsen, aangezien het weekend van de 20e februari een speelronde is maar tevens ook een vakantie weekend waarbij er (bij mijn team) er al een 5 spelers op vakantie zijn. We kunnen nu nog niet handelen, want we weten niet tegen wie we moeten spelen. Of mogen we al een snipperdag opnemen zonder dat we weten tegen wie we moeten spelen?
    MVG
    Daan

    1. Ha Daan. Over de regels omtrent snipperdagen gaat de werkgroep niet. Dat zijn de gewone KNVB regels. Dat kan jullie wedstrijdsecretariaat navragen bij de competitieleiders van de KNVB. Gr Robert

    1. Hi Rogier. De KNVB volgt de speeldagen kalender. Het plannen doen de competitieleiders. We hopen dat het programma uiterlijk dit weekend voor iedereen zichtbaar is. Gr Robert

  2. Dag, persoonlijk vind ik het vreemd dat je halverwege in een andere competitiesoort kan instappen. Met name mij E1 9×9 zijn genoemde teams reeds ingedeeld in een poule 1e klasse. Deze missen nu een tegenstander en spelen dus 2 wedstrijden minder. Er zijn nu daardoor poules zijn van 4 a 5 ploegen. Dat is wel erg mager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *