O12 en O14 definitief 

Voetbalvrienden, de werkgroep heeft samen met de competitieleider de voorjaars indelingen onder de loep genomen. Met een paar wijzigingen tot gevolg. Na vele uren puzzelen en overleg lijken dit de beste poules voor de kinderen.

Uiteraard beseffen we ons dat niet elk team in de voor dat team beste poule terecht kan komen. Hoe graag iedereen dat ook wil, dat is onmogelijk. Het dossier is nu gesloten, de systemen zijn dicht en de bal ligt nu letterlijk bij de spelers en begeleiders: O12 en O14 gaan dit voorjaar weer lekker voetballen!

De werkgroep gaat zich ondertussen voorbereiding op de volgende klus: de indeling fase 3 van O10 en O11 (9×9).

Veel voetbalplezier allemaal!

4 gedachten over “O12 en O14 definitief 

  1. Beste Mensen,

    Ik ben de trainer/coach van Swift o10.

    Graag wil ik jullie mededelen dat wij als o10 graag in de aller hoogste competitie actief willen blijven.

    Wij hebben in Nov een wedstrijd gespeeld tegen PVCV o10 en helaas hebben toen de thuis ploeg zich niet aan de regels gehouden. Er zaten 3 spelers die 2e jaar’s waren, waarvan 1 keeper die erg groot was en nog is super goed, (Keeper heeft bekend gemaakt dat hij E1 speler was!) we kregen de ballen maar steeds niet in omdat de keeper de meeste redding verrichten met gemak, erg frustrerend als je dat kan begrijpen.
    2 punten verloren, resultaten zijn niet belangrijk maar wat ik wel heel belangrijk vind is dat de spelers de hoogste weerstand krijgen met plezier als voorop. Deze spelers zijn de toekomstige E1 spelers en in de 3e fase van de competitie wil ik graag actief zijn op de allerhoogste, spelen tegen Zeeburgia o10-1, Afc o10-1, etc.
    De ranglijst spreekt voor zich want als we wel hadden gewonnen van PVCV zaten wij nu in plek 4 of 5 maar in werkelijkheid staan we nu op plek 6, zonde!
    Het is nu wel afwachten hoe wij het gaan doen tegen Kon HFC en Volendam.

    Ik vraag om begrip om mee te werken, dit is het liefst wat jullie ons kunnen geven..:)

    Wachtend op je reactie.

    Gr,

    Trainer/Coach, M.hadera

  2. Ik weet niet wie de indeling heeft gedaan, maar er klopt werkelijk niets van. Clubs met 11 punten minder worden in dezelfde poule als ons ingedeeld. Club met 4 punten minder dan ons blijven in de 02 klasse. Ik krijg een beetje het idee dat er clubs zijn die een status aparte hebben. Zelf worden we van de 02 poule in de 05 poule ingedeeld. Natuurlijk komt niet iedereen in de voor hem gewenste poule, maar hier wordt gewoonweg een fout gemaakt. Het team en tegenstanders worden hier niet blij van. Zonde, ik het gevoel dat ik een half jaar weggooi hierdoor.
    vriendelijke groet P. de Jong Purmersteijn O12 -01

    1. Dag Pim. Dank voor je reactie. We weten niet precies wat je vraag is, dus weten we niet precies met welke reactie vanuit de werkgroep we je kunnen helpen. Met z’n allen doen we in ieder geval ons best om de poules telkens zo goed mogelijk in te delen. Soms gaat dat top, soms pakt het voor enkele teams gaandeweg de competitie minder goed uit. In het najaar spelen we in poules van 12, in het voorjaar in poules van 6. Nummering zegt niet altijd iets over het niveau, aangezien er ook poules zijn met bijvoorbeeld teams uit het oosten van West 1. Als zo’n poule een lager nummer heeft zegt dat niet dat die teams sterker of minder sterk geacht worden. De meerderheid van de teams in de poules 01-03 van het najaar komt in poule 01-06 van het voorjaar terecht. Sommige teams wat lager als daar aanleiding voor is, teams uit najaarspoules vanaf 04 soms wat hoger. Twee keer per jaar komen we als clubs samen met de KNVB bij elkaar. Dan evalueren we de gang van zaken waaronder indeling, wat goed ging proberen we goed te blijven doen, wat beter kan proberen we beter te doen. Met elkaar. Op deze site kun je tzt lezen wanneer de voorjaarsbijeenkomst is. Het zou leuk zijn als je dan langs komt, dan lichten we de wijze van indelen toe, kun je vragen stellen en je ideeën inbrengen. Voor nu kunnen we niet meer zeggen dan dat iedereen z’n best heeft gedaan om samen zo goed mogelijke indelingen te maken. We zien in jullie eerste drie wedstrijden een gelijkspel, een 1-3 zege en een hogere uitslag. We hopen dar t leuke wedstrijden waren en dat jullie nog meer leuke wedstrijden gaan spelen. Veel plezier daarbij en hopelijk zien we elkaar in het voorjaar om je ervaringen en wellicht ook je ideeën te vernemen en te bespreken. Gr Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *