Winterbijeenkomst 2015: Agenda

De winterse evaluatie en vooruitblik staat dit seizoen gepland op maandag 7 december 2015.

Gastheer: onze voetbalvrienden van v.v. Jonathan in Zeist. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Schrijf t vast in de agenda !

Op het programma de evaluatie van de competitiezaken, van de O8-pilot tot aan O14-competities en alles wat er qua leeftijd tussen zit. Daarnaast is KNVB TJC Marco Neuvel te gast, hij gaat in de verschillende spelvormen in de jeugdopleiding (11×11, 9×9, 7×7, 5×5) en alle ervaringen en kennis daarover tot nu toe.

Een hartelijk welkom aan alle technische mensen zoals aan alle commissieleden van de deelnemende clubs én van clubs die interesse hebben om na de winterstop of vanaf het seizoen 16-17 in te stromen.

Onderstaand de link naar de agenda voor deze avond. Aan- én afmeldingen gaarne naar Wesley Lagwey, competiteleider O12 en O14 bij de KNVB: wesley.lagerwey@knvb.nl

Agenda werkgroep Jeugdvoetbal West I 7-12-15 Jonathan

 

6 gedachten over “Winterbijeenkomst 2015: Agenda

  1. Goedemorgen,
    vv LSVV uit Zuid-Scharwoude zal met 2 personen vanavond aanwezig zijn.
    Wij moeten nog wel een voorbehoud maken (daarom ook de late aanmelding).
    Ivm uitlopen werkzaamheden kan het zijn dat wij alsnog op het laatste moment moeten afhaken. Wij hebben wel de intentie om vanavond te komen.
    Is deze bijeenkomst voor alle clubs uit heel Nederland?
    Of wordt deze bijeenkomst ook nog een keer regionaal gehouden? Het is nu voor ons bijna 1,5 uur rijden, in totaal dus 3 uur.

    Uw reactie zie ik nog graag tegemoet.

    Met vriendelijke groet,
    Edwin Goedhart
    Technisch jeugdcoordinator vv LSVV

    1. Beste Edwin. Van harte welkom. Goed dat jullie komen ! De bijeenkomst is voor West 1. Twee keer per jaar. Meestal regio Amsterdam, soms wat meer naar het noorden soms wat meer naar het zuiden. De ene hebben die groep clubs wat meer reistijd, de andere keer andersom. Tot vanavond. Gr Robert

    1. Hi Ruud. Victoria sprak over Youngstars. En O8 interesse was onder meer bij BFC. Overigens ook UVV wil O8. Dus 6 teams in de regio lijkt haalbaar ;). Gr Robert

      1. Ik zie nu pas dat afgelopen week de evaluatie is, hier had ik graag bij willen zijn. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen binnen de O8 competieie. Graag zou ik ook de mogelijkheden van deelname in de O8 competitie ontvangen.

        Groeten,
        Michael Mol
        trainer OSM’75 F3

        1. Hi Michael. In jullie regio overwegen bv BFC en Victoria (met extra team) maar ook UVV deelname O8 pilot. Er zijn 6 gelijkwaardige teams nodig voor een voorjaarspoule Utrecht/Gooi. Mss kun je even contact zoeken met BFC en Victoria ? Gr Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *