Aanmelden teams 15-16

Aanmelden van teams voor de talentencompetities staat open voor alle clubs in West 1. Inschrijven gaat via Sportlink, net zoals alle teams van de vereniging worden ingeschreven.

E9x9: kies in Sportlink voor E Hoofdklasse.

Onder-10, Onder-12, Onder-14 zaterdag: kies in Sportlink voor Onder-10, Onder-12 resp. Onder-14. Geef in het opmerkingenveld het niveau van het team aan: hoog, midden of laag. Is het niet mogelijk Onder-10, Onder-12 of Onder-14 te selecteren, schrijf dan in de 2e klasse in en zet in het opmerkingenveld “Onder X”.

Noot: onder-10 speelt 7×7.

Onder-8, Onder 9 (beide op zaterdag), Onder-14 zondag: dit zijn in 2015-2016 nog pilot competities. Wie mee wil doen schrijft via Sportlink het team in de 2e klasse in en vermeld in het opmerkingenveld “Onder X”. Aanvullend het verzoek om de werkgroep over jullie inschrijvingen te informeren. Dat kan via onderstaand contactformulier.

Onder 16 zaterdag of zondag: het is nog niet bekend of er voldoende clubs zijn die aan deze pilot mee willen doen. Er kan dus niet ingeschreven worden via Sportlink. Wel kunnen alle geïnteresseerde clubs hun interesse via onderstaand contactformulier kenbaar maken. Bij voldoende interesse wordt contact opgenomen en een pilot gestart.

Medio juli worden alle ingeschreven teams op deze website gepubliceerd. Controleer dan nog even of al jullie teams zijn verwerkt zoals jullie dat bedoeld hebben.

Teams uit andere districten kunnen contact opnemen met de competitieleider in hun district.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *